slide1 slide2 slide3 slide4

Yhteystiedot

Puhelin: 045-1715515

Sähköposti: info@remico.fi

www.remico.fi

 

Välitämme vuokralle jarrullista ventraileria jyväskylässä ja keski-suomen alueella, vuokraaja on KtrOy.

Trailerin tiedot:
Aku 1300VT
Omamassa: 320
Sallittu suurin kokonaismassa: 1300
Pituus: 6,5 metriä
Leveys 2,1 metriä.

Hinnasto:
- 3 tuntia 40€
- Vuorokausi 50€
- Viikko (ma-su) 220€

Korttimaksu etukäteen kärryä noudettaessa. Vaunussa on liikenne- ja kaskovakuutus. Omavastuu 600,00 €

Traileri on keljonkankaalla.

Ota yhteyttä ja sovitaan aikatauluista.

 

Vuokrausehdot

Maksu ja henkilötiedot

Perävaunun vuokra maksetaan pankki- tai luottokorttilla vaunun luovutuksen yhteydessä. Henkilötiedot on todistettava. Maksun suorittamalla vuokralleottaja on hyväksynyt vuokrausehdot.

Vuokralleantajan vastuut

Vuokralleantaja vastaa Kaluston normaalista kulumisesta aiheutuvista korjauskustannuksista.
Vuokralleantaja ei vastaa kaluston käytöstä tai rikkoutumisesta Vuokralleottajalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista tai vahingoista.

Vuokralleottajan vastuut

Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan vuokra-aikana tuhoutuneen, kadonneen tai muuten palauttamatta jääneen Kaluston sen todellisen arvon mukaan. Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan Vuokralleantajalle myös Kalustolle vuokra-aikana huolimattomasta tai virheellisestä käsittelystä sekä puutteellisesta huollosta aiheutuneet vahingot ja kustannukset.

Ylivoimainen este

Vuokralleantaja ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos luonnoneste, tulipalo, konevaurio tai siihen verrattava häiriö, lakko, työsulku, sota, liikekannallepano, vienti tai tuontikielto, kuljetusvälineiden puute, valmistuksen lopettaminen, liikennehäiriö tai muu sellainen este, jota Vuokralleantaja ei voi voittaa, estää kaluston tai sen osan toimittamisen. Myös silloin, kun sopimuksen täyttäminen edellyttäisi uhrauksia, jotka ovat kohtuuttomia verrattuna Vuokralleottajalle siitä koituvaan etuun, Vuokralleantaja ei ole velvollinen täyttämään sopimusta. Vuokralleantaja ei ole velvollinen korvaamaan Vuokralleottajalle sopimuksen täyttämättä jättämisestä aiheutunutta vahinkoa, ja Vuokralleantajalla on myös oikeus purkaa sopimus.

 

EU:n sähköisen yksityisyyden suojaa koskeva direktiivi